FRITES AFFAIRS

Trakteer jezelf!

Ongetwijfeld een van onze lekkerste aanvragen van 2020! Voor Albron zijn we via Activation Heroes gevraagd om samen met laatstgenoemde een totaalplan te maken voor de lancering van het merk Frites Affairs. Deze luxe snack-keten met haar verrassende assortiment is nu in verschillende binnensteden én op Center Parcs te vinden. Wat volgde was een intensieve samenwerking tussen alle partijen, waarbij Bureau Basket op creatie en data-optimalisatie haar bijdrage kon leveren. Onder andere via POS-activaties, social media strategie beheer en food fotografie. Frites Affairs heeft haar merkconcept gebouwd rondom vier kernwaarden; hunkeren, lekker makkelijk, trakteer jezelf en goud stout. Wij hebben deze vertaald naar de verschillende fases in een shopper journey om alle uitingen volgens dit stramien te regisseren.

 

Uitrol

Het aantal opgemaakte materialen voor Frites Affairs is eindeloos, waarbij iedere nieuwe winkelopening ‘gestandaardiseerd maatwerk’ vormde. Zo hebben we offline diverse abri-campagnes gecreëerd, evenals opvallende flyers en een ‘pop-up’ mailing voor binnenstadbewoners. Verder hebben we de opmaak van alle menukaarten, binnen en buiten, geoptimaliseerd om eenheid te creëren qua copy en design met de overige POS-materialen.

Online hebben we een locatie targeting campagne gelanceerd in de weken voor de opening. Deze werd specifiek gericht op lokale fritesliefhebbers waarvan we de telefoons afvingen bij lokale snackbars en fast food ketens. Tevens is in de dagen na de opening real-time geadverteerd op passanten. Zij werden middels een persoonlijke aanbieding en een live route-kaart naar de nieuw geopende vestiging geleid. De footfall hiervan is inzichtelijk gemaakt. We hebben tevens een compleet direct mailing systeem geïntroduceerd, inclusief de opbouw van lokale landingspages.

 

Activation Heroes

Activation Heroes is dé sparringspartner voor Albron op het gebied van creatie en realisatie. Zo hebben we gezamenlijk diverse brainstorms gehouden om het merk Frites Affairs nog beter in de markt en op de kaart te kunnen brengen. Het voordeel is dat Activation Heroes, net als Bureau Basket, compleet middelenvrij denkt en werkt waardoor we optimaal kunnen sturen op de doelstellingen vanuit het merk.
 

Frites Affairs

Bij Frites Affairs kun je op elk moment toegeven aan al je heimelijke verlangens. Wij zorgen ervoor dat jij de teugels een beetje kunt laten vieren en alle verleidingen gestild worden!Dat heb je toch gewoon verdiend? Laat je gaan en trakteer jezelf! Gooi alle remmen los, want bij ons kun én mag je volop genieten. En onthoud: een affaire bij ons duurt niet lang, een kortstondig avontuurtje. We beloven dat je verlangens (h)eerlijk, snel en zonder schuldgevoel worden vervuld.

Frites Affairs is er voor iedereen die niet bang is de verleiding aan te gaan. Tast toe en flirt erop los!